Beatriz Álvaro Mercadal

Cap d'Unitat

Biografia

La Dra. Beatriz Álvaro és Cap de la Unitat d'Endocrinologia Reproductiva del Servei de Medicina Reproductiva de la Fundació Puigvert-Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Es va especialitzar en Ginecologia i Obstetrícia amb la màxima distinció per la Université Lliure de Bruxelles i és Doctora en Medicina per la mateixa universitat amb la Tesi Doctoral: Genetic factors involved in the development of premature ovarian insufficiency.

Compta amb una extensa formació en el camp de la Reproducció Humana i l’endocrinologia ginecològica i té una àmplia experiència en diagnòstic genètic preimplantacional, ginecologia de l’adolescència i tractament de pacients amb insuficiència ovàrica prematura i ovaris poliquístics, entre altres patologies.

Durant la seva carrera, ha compaginat l’activitat assistencial amb l’activitat científica i docent, participant activament en projectes de recerca sobre l’especialitat i com a professora del màster de Reproducció Humana de la UAB-Dexeus, del màster d’Andrologia Clínica de la Universitat de VIC-Fundació Puigvert i del màster de Medicina Reproductiva Humana de la UAB. També ha participat com a ponent i ha dirigit cursos sobre Reproducció Humana i fertilitat.

Activitat docent i científica

Ponent al 33è Congrés de l’SEF, Bilbao: “Respuesta subòptima al Trigger con aGnRH y HCG” (2022).
Professora d’Amenorrees i Fertilitat del 1er Curs en medicina reproductiva en entorn virtual 3D de l’Hospital Sant Pau (2021).
Professora del Màster en Medicina Reproductiva Humana de la Universitat Autònoma de Barcelona (2020).
Professora del Màster en Andrologia Clínica de la Universitat de Vic (2020)
Professora dels cursos "What's new in PCOS?", "Nuevos retos en SOP, algo más que acné, vello y folículos" i "Abordaje médico de las amenorreas hipotálamo-hipofisarias" (2019).
Professora del Màster en Biologia de la Reproducció i Tècniques de Reproducció Humana Assistida de la Universitat Autònoma de Barcelona (2018).
Directora i professora del Curs Bàsic en Reproducció Humana i tractaments de fertilitat (2017).
Professora del Curs d’excel·lència en Reproducció MSD en biomarcadors de la reserva ovàrica (2016 - 2018).
Supervisora de treballs de fi d’especializació de residents de la ULB (2015).

Distincions

Premi BSRM a la millor comunicació oral, 30th Scientific Meeting, Genk, Belgian Society of Reproductive Medicine (2013).
Beca de recerca de 3 anys en la Fondation Erasme pour la Recherche Médicale (2009 - 2011).
Premi Salvator Levi, categoria Cas Clinique: 1r premi, Association Belge Francophone d’Ultrasonologie Médicale (ABeFUM) (2010).
Beca Erasmus, Universitat de Barcelona Formació en Ginecologia, Obstetrícia i Pediatria en Karolinska Institutet, Estocolm, Suècia (2004 - 2005).
Membre del Grup d’Interès d’Endocrinologia Reproductiva (GIER) de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF).

Demanar cita o segona opinió mèdica:

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible
O truca’ns al +34 93 416 97 07 8h-20h de dilluns a dijous i 8h-18h divendres
O contacta'ns per e-mail a: barcelonacentreprivat@fundacio-puigvert.es

Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

No disponible