L’ICF i BBVA financen amb 4,8 milions d’euros la Fundació Puigvert per a un projecte de millora de l’hospital

14/05/24

Barcelona, 13 de maig, 2024.-  BBVA i l’ICF, han signat, a parts iguals, un finançament per valor de 4,8 milions d’euros a favor de la Fundació Puigvert, hospital monogràfic en urologia, nefrologia, andrologia i medicina reproductiva, per executar unes obres de millora i remodelació de les instal·lacions i equipaments del centre sanitari de Barcelona.

Ambdues entitats financeres acumulen una trajectòria de dues dècades donant suport a la Fundació Puigvert en diversos projectes de finançament. En concret, gràcies a aquesta col·laboració, l’any 2011 es va inaugurar l’Edifici Triangle de 12.000 m2 que es va integrar i connectar amb els dos edificis preexistents, l’antic pavelló quirúrgic i l’edifici Clínica inaugurat l’any 1967. Globalment, l’actual edifici de la Fundació Puigvert integra tres construccions  interconnectades amb una superfície de 24.000 m2

La consellera delegada de l’ICF, Vanessa Servera, ha posat en valor “la suma entre banca pública de promoció i banca privada per fer realitat projectes en l’àmbit de la salut i que tenen un impacte molt clar en la millora de la qualitat de vida de les persones.” En aquest sentit, Servera també ha destacat que el sector sanitari té molta potència i capacitat d’innovació i l’ICF volem estar al seu costat per fer realitat projectes que requereixen d’un finançament a llarg termini.”

En paraules del director regional de BBVA a Catalunya Francisco Pla, donar suport a projectes de caire social és una de les prioritats del banc. Una mostra d’això és l’àmplia activitat que tenim en l'àmbit hospitalari a Catalunya, com exemplifiquen els més de 20 anys de relació i suport que portem amb la Fundació Puigvert.” FranciscoPla ha destacat també que "canalitzar finançament a la societat és una prioritat línies per BBVA en la seva voluntat de ser un agent actiu en el creixement i desenvolupament econòmic d’empreses, pimes i particulars, així com en la transició cap a un món més sostenible i inclusiu”.

Per la seva banda, el Patró Delegat i Director General de la Fundació Puigvert, Sr. Ramon Massaguer, ha destacat que “els centres sanitaris i , en concret, els hospitals viuen en un estat permanent de modernització i renovació d’instal·lacions i espais per tal d’adequar-los a les necessitats dels processos assistencials així com, per garantir la màxima seguretat i benestar als pacients. En aquest sentit- afegeix- és essencial comptar amb el suport i recolzament d’entitats financeres solvents que ens acompanyin i comparteixin la nostra visió”.

Enllaços a imatges i arxius:

Nota de premsa

Foto de grupo (ALTA) | Foto de grupo (BAIXA)

Noms i càrrecs, d'esquerra a dreta:

 • Joan Lluís González Rajo, Director Econòmic i Financer de la Fundació Puigvert
 • Lluís Andreu Garbayo, Director de Serveis d'Obres i Manteniment de la Fundació Puigvert
 • Maria Emília Gil Girbau, Cap de Gabinet de Direcció de la Fundació Puigvert
 • Dra. Anna Bujons Tur, Directora d'Operacions i Cap de la Unitat d'Urologia Pediàtrica de la Fundació Puigvert
 • Jordi Cluet, Director Institucions BBVA Catalunya
 • Núria Rivera Castro, analista ICF
 • Ramon Massaguer Meléndez, Director General i Patró Delegat de la Fundació Puigvert
 • Vanessa Servera i Planas, consellera delegada de l’ICF
 • Dr. Lluís Gausa Gascón, Director Mèdic Assistencial de la Fundació Puigvert
 • Francisco Pla, Director Regional BBVA Catalunya
 • Miriam Urquizar, Gestora de Relació Institucions BBVA Catalunya
 • Noemí Gàlvez Monreal, Directora de Risc de l’ICF.

Foto 2 (ALTA)  | Foto 2 (BAIXA)

Informació relacionada

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae leo in diam faucibus.