La Fundació Puigvert, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i la seva Facultat de Medicina signen un conveni de col•laboració per a la realització del Màster en Andrologia Clínica

11/02/2020

La Fundació Puigvert, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la Facultat de Medicina d’aquesta universitat han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la realització del Màster en Andrologia Clínica, una de les formacions de postgrau més destacades de la Fundació Puigvert i que va ser el primer màster centrat en aquesta àrea de coneixement mèdic de l’Estat espanyol.

Amb aquest acord es referma l’aposta d’ambdues institucions per potenciar una activitat de docència i d’investigació de qualitat. Així, l’objectiu d’aquest màster, adreçat especialment a professionals especialistes en Urologia, Endocrinologia, Ginecologia i Dermatologia, és el de proporcionar les competències adequades sobre fisiopatologia de l’aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida, l’etiologia de les patologies masculines més importants, els mètodes diagnòstics, la classificació d’aquestes patologies, i els principis generals del tractament mèdic i quirúrgic de les malalties andrològiques.

A la firma del conveni, que s’ha desenvolupat a la Sala de Juntes de Presidència de la Fundació Puigvert, han assistit Ramón Massaguer i Helena Ris, director general i presidenta de la Fundació Puigvert, respectivament; i, per part de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, Josep Arimany i Marina Geli, president i directora general, respectivament.

Segons s’estableix en el document signat, en el marc d’aquesta col·laboració, la UVic-UCC s’ocuparà de la matriculació dels alumnes, de la gestió i expedició dels certificats/títols corresponents, etc.

Per la seva banda, la Fundació Puigvert s’encarregarà, entre altres funcions, de proporcionar els espais i les infraestructures necessàries per portar a terme aquesta activitat docent, així com de l’aportació del personal docent necessari per a la realització de la formació.

Inauguració de la 5a edició del Màster en Andrologia Cínica

Posteriorment a la signatura del conveni s’ha celebrat la inauguració de la 5a edició del Màster en Andrologia Cínica, la primera fruit de l’acord, i la qual ha reunit alumnes i professorat a la sala d’actes de la Fundació Puigvert.

 

 

Contacte

Contacte O.T. Comunicació i Imatge
934 169 716

(De dilluns a divendres de 9h a 18h)

sarmengol@fundacio-puigvert.es

 

Esdeveniments