Graduació dels especialistes en Andrologia

23/03/2022
Avui, dimecres 23 de març, ha tingut lloc la graduació dels especialistes del Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert. Després de completar el nostre ‘Programa de formació especialitzada (PFE) en Andrologia’, els Drs. Maurizio De Rocco Ponce i Dorón Manuel Vantman Luft han rebut el diploma en un acte celebrat a la Sala d'Actes del nostre hospital amb col·legues, familiars i amics/gues.
 
Després de la benvinguda del Sr. Ramon Massaguer, Patró Delegat i Director General de la Fundació, el Dr. Lluís Gausa, Director Assistencial i Mèdic, ha ressaltat la importància de la Docència al nostre hospital. El Dr. Eduard Ruiz Castañé, Director del Servei d'Andrologia, ha posat l'accent en la formació continuada: “Els futurs reptes de l'Andrologia ens obliguen a estar en formació constantment. Des de la Fundació Puigvert, agraïm als especialistes que avui es graduen que hagin confiat en la nostra institució com a centre formatiu de referència en Andrologia. A partir d'ara, es converteixen en ambaixadors del nostre coneixement i passen a engrossir el planter de l’escola Puigvert’. En aquest cas, a més, estem molt contents que s'incorporin com a membres del staff del Servei”.

A continuació, els Drs. De Rocco i Vantman han rebut el títol del PFE per a presentar-se a l'examen de l'Acadèmia Europea d'Andrologia (European Academy of Andrology o EAA, per les seves sigles en anglès). A més, s'ha comptat amb la presència dels dos nous fellows que formaran part de la nova edició del programa: Carlos Alberto Muñoz Vera i Santiago Martínez Mores. 
 
 
 
Durant aquests dos anys de formació, els fellows també realitzaran el Màster en Andrologia, l'únic màster a Europa que acredita a aquests i aquestes professionals especialitzats en urologia o endocrinologia per poder presentar-se a l'examen de la EAA per a convertir-se, oficialment, en andròlegs o andròlogues.
 
Des de la seva primera promoció, el 1982, fins a desembre de 2021, la Fundació Puigvert ha estat l'hospital on s'han format més de 40 professionals, entre els quals destaquen a nivell nacional i internacional el Dr. Osvaldo Rajmil (1a promoció), el Dr. Bassas i el Dr. Ruiz-Castañé (4a promoció), el Dr. Sarquella (1993), el Dr. Vives (1997) i, més recentment, el Dr. Josvany Sánchez (2008).
 
Enhorabona!

 

Contacte

Contacte Comunicació

934 169 700 ext. 4671

 

Esdeveniments