Notícies


La Fundació Puigvert, centre d'excel·lència per al diagnòstic i tractament de les patologies urogenitals i renals, llança una nova edició del seu programa educatiu ‘Aula del Pacient’, una iniciativa de divulgació mèdica que es materialitza en una sèrie de vídeos per a promoure el coneixement de diferents patologies urogenitals, renals i de salut sexual.


La Fundació Puigvert, centre d'excel·lència per al diagnòstic i tractament de les patologies urogenitals i renals, ha realitzat un total de 81 trasplantaments de ronyó en aquest últim any. Segons dades del Servei de Nefrologia del mateix hospital, 20 dels trasplantaments han estat de donant viu.


Recuperem talents ocults dels i les professionals de la Fundació Puigvert.

Aquesta setmana, inaugurem l'exposició fotogràfica ‘Vives a Àfrica’, una selecció de retrats que el Dr. Álvaro Vives, Cap de la Unitat d'Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) del Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert, va captar durant els seus viatges a Uganda i Etiòpia.

• L'aliança entre Medtronic i Fundació Puigvert converteix l'hospital català en centre de referència europeu per continuar impulsant la implantació de la cirurgia robòtica a Urologia així com per a la formació dels cirurgians i les cirurgianes del futur

• La Fundació Puigvert, que ja va ser el primer hospital d'Espanya a disposar del Robot Da Vinci el 2005, es torna a situar a l'avantguarda de la cirurgia robòtica del país amb l'adquisició d'Hugo™, el robot desenvolupat per la multinacional Medtronic


La revista científica especialitzada en Urologia, European Urology, publica avui, en la seva edició impresa, l'article1 sobre el pioner contenidor tèrmic ideat i desenvolupat pel Dr. Alberto Breda, Cap de l'Equip Quirúrgic de Trasplantament Renal de la Fundació Puigvert, i un equip d'especialistes del mateix hospital, que garanteix la refrigeració del ronyó a una temperatura per sota dels 20°C de manera constant i homogènia durant els trasplantaments renals.

Durant 3 dies més de 100 especialistes en Nefrologia, Urologia, Infermeria i Coordinació de Trasplantaments actualitzaran coneixements sobre el trasplantament renal de donant viu

Comença la XVIII edició de la Formació en Trasplantament Renal de Donant Viu, un curs organitzat des del 2004 pel Servei de Nefrologia de la Fundació Puigvert, hospital monogràfic d'excel·lència per al diagnòstic i tractament de les patologies urogenitals i renals, auspiciat  per la Organización Nacional de Trasplantes (ONT) i el suport de l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT).


La Fundació Puigvert, únic hospital monogràfic del país especialitzat en Urologia, Nefrologia, Andrologia i Medicina Reproductiva, llança la campanya ‘Bigotis’ per a conscienciar sobre temes relacionats amb la salut de l'home en el marc del moviment internacional Movember, que se celebra anualment durant el mes de Novembre. L'activisme es basa a deixar-se créixer el bigoti per a donar visibilitat i lluitar contra problemes específics relacionats amb la salut masculina.

Barcelona, 26 d'octubre  2021.-

Conclòs el 56º Curs d'Urologia (#56UroPuigvert), que va tenir lloc des del dimecres 20 d'octubre fins el divendres 22 a l'Hotel Intercontinental de Barcelona, la direcció de la Fundació Puigvert agraeix a totes les persones involucrades en l'organització i execució del curs la seva implicació i professionalitat. D'acord amb les dades registrades, aquesta  edició “post pandèmica” ha estat un èxit de convocatòria ja que és la que ha comptat amb un major nombre d'assistents de totes les que s'han celebrat.


Comença el 56è Curs d'Urologia de la Fundació Puigvert, que tindrà lloc des d'avui, dimecres 20 d'octubre, fins al divendres 22 a l'Hotel Intercontinental de Barcelona, i reunirà més de 800 especialistes de tot el món per pensar en la Urologia del futur.