La Fundació

Fundació Puigvert: Cura integral i especialitzada de les patologies urogenitals 
 
La Fundació Puigvert es una institució sanitària monogràfica en les especialitats de la Urologia, Nefrologia, Andrologia i Medicina de la Reproducció Humana Assistida constituïda l'any 1961 pel Professor Antoni Puigvert Gorro a partir de la fusió conceptual i estructural (recursos humans, edifici, instal·lacions i equipaments) de la Clínica privada del mateix Dr. Puigvert i el Servei d’Urologia de l’Hospital de Sant Pau i Santa Creu de Barcelona, d’on era Cap de Servei. L’edifici de la Fundació està situat dins el recinte modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona amb el qual constitueix un conjunt hospitalari, general i universitari.
 
Com a centre hospitalari universitari, de gestió privada i sense ànim de lucre, la Fundació Puigvert s’ocupa de l’estudi i tractament mèdic i quirúrgic de les patologies i disfuncions del sistema urinari masculí i femení i de l’aparell genital masculí. Les principals patologies de l’aparell urogenital són problemes de pròstata; pacients amb litiasi urinària que produeixen còlics renals i altres complicacions; pacients amb patologia oncològica (càncer de pròstata, càncer de bufeta i càncer de ronyó); pacients amb disfunció erèctil i altres patologies sexuals; i pacients amb problemes d'incontinència urinària.
 
Gràcies a la seva llarga trajectòria i a la vàlua d’un equip facultatiu de primera línia altament especialitzat i de llarga experiència mèdica, quirúrgica, docent i científica,  la Fundació Puigvert és un referent a nivell nacional i internacional tant pels seus professionals com per la docència i la recerca clínica que s’hi realitza. Com a centre de referència en trasplantament de ronyó, la Fundació Puigvert col·labora amb l’Organització Catalana de Trasplantament (OCATT) i l’Organització Nacional de Trasplantaments (ONT) i està adscrita a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i té establert un conveni amb la UVic-UCC i la seva Facultat de Medicina. 
 

 

Contacte

Centraleta 93 416 97 00

Sol·licitut de consultes privades
93 416 97 07 (De dilluns a dijous de 08:00 a 20:00h i divendres de 08:00 a 18:00)

Sol·licitud consultes Servei Català de la Salut
93 416 97 26 (De dilluns a dijous de 9:00 a 17:00h i divendres de 9:00 a 12:00h)

Sol·licitud consultes Reproduccció Assistida Servei Català de la Salut
93 416 97 00 extensió 4605 (De dilluns a dijous de 10h a 12h)

Notícies

Esdeveniments