Tractament amb Testosterona. Una possibilitat amb responsabilitat

La Fundació Puigvert és un centre amb una història reconeguda a nivell nacional i internacional en la formació de professionals de la salut. Som pioners en el desenvolupament de l'Andrologia com a àrea del coneixement i és per això que continuem apostant per la docència i divulgació en el que a ella es refereix, per a així contribuir a la millor atenció dels nostres pacients.

El dèficit de testosterona és una causa de consulta a la qual s'enfronten en la seva pràctica clínica habitual els especialistes en andrologia, endocrinologia, urologia, medicina familiar, etc. És un estat que pot aparèixer en qualsevol de les etapes de la vida i obeeix a múltiples causes.

El tractament substitutiu amb testosterona és un tema d'actualitat en molts dels fòrums científics que es desenvolupen des de fa diversos anys. No obstant això, continua havent-hi dubtes i discrepàncies sobre quan tractar, el moment ideal per a iniciar el tractament, les contraindicacions al mateix o tipus de preparat farmacèutic a utilitzar.

L'objectiu que ens proposem amb aquest curs monogràfic és aportar coneixements i recursos per a una atenció correcta dels pacients que requereixen tractament substitutiu amb testosterona.

Per a això iniciarem el nostre viatge en la síntesi i efectes fisiològics de l'hormona en els diferents teixits i sistemes, farem parades en les conseqüències del seu dèficit, el moment òptim per a fer la seva substitució, la relació amb altres condicions com la disfunció erèctil i el càncer de pròstata, i acabarem el nostre recorregut abordant les conseqüències de l'ús  abusiu de la teràpia amb testosterona i altres anabòlics.

Pretenem que sigui un curs amè, amb temps per a participar, compartir experiències i obtenir el màxim aprofitament del tema.

Us esperem!

Dr. Josvany R. Sánchez Curbelo
Cap clínic / Gabinet d'Andrologia
Servei d'Andrologia. Fundació Puigvert

Patrocinat per:
Més informació

Gratuït

Curs vençut

Data

Divendres, 19 d'abril de 2024

Seu

Sala d'Actes de la Fundació Puigvert

Informació

Gestió Acadèmica
Carrer Cartagena 340. 08025 Barcelona
Mail: jmatabacas@fundacio-puigvert.es

Crèdits

Activitat acreditada per el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) - Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud con 0,5 crèdits (núm. de registre 09/036882-MD)

Idioma oficial

Espanyol

Per a més informació

  O truca’ns al +34 93 416 97 32 8h-17h de dilluns a dijous i 8h-15h divendres
  O contacta'ns per e-mail a: jmatabacas@fundacio-puigvert.es

  Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

  Telefona'ns al +34 93 416 97 32
  8h-17h de dilluns a dijous i 8h-15h divendres
  jmatabacas@fundacio-puigvert.es