Simpòsi d'actualització sobre Infeccions de Transmissió Sexual (ITS)

VII Jornada ITS Fundació Puigvert

Des de la Fundació Puigvert continuem apostant per la docència i la divulgació i després de la inesperada pandèmia pel SARS-COVID19 i tot el que ha significat, reprenem amb il·lusió renovada la jornada d'actualització en infeccions de transmissió sexual de la Fundació Puigvert.
Com sabeu, les infeccions de transmissió sexual (ITS) són ja la segona causa de malaltia infecciosa a Europa, just per darrere de les infeccions respiratòries, i considerades un problema de salut pública a nivell global.
En aquesta setena edició, prevista per al pròxim 27 d'octubre de 2023, abordarem la qüestió des de diferents punts de vista i un enfocament multidisciplinari amb l'objectiu de compartir les dades més actualitzades i apuntar quines estratègies haurien d'aplicar-se per a revertir aquesta situació. Hi haurà representació de l'administració a través de l'Agència de Salut Pública, especialistes en dermatologia, medicina de família, ginecologia i infermeria avançada i, com a novetat, en aquesta edició també comptarem amb la veu d'organitzacions no governamentals.
Pretenem que sigui una jornada àgil i amena, estructurada en 11 xerrades de 15 minuts i dos blocs de debat per a fomentar la participació de tots/as i crear un fòrum de diàleg que ajudi a aclarir dubtes i plantejar qüestions d'interès general.
Una vegada més, comptarem amb la participació dels i les professionals habituals i d'altres especialitats.

Patrocinat per:
Més informació

1,00 30,00 

Curs vençut

Data

Divendres, 27 d'octubre de 2023

Seu

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona

Informació

Gestió Acadèmica
Cartagena, 340. 08025 Barcelona
Tel. 93 416 97 32
Mail: jmatabacas@fundacio-puigvert.es

Crèdits

Activitat acreditada per el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) - Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud con 0,6 crèdits (núm. de registre 09/035173-MD)

Idiomes oficials

Espanyol

Per a més informació

  O truca’ns al +34 93 416 97 32 8h-17h de dilluns a dijous i 8h-15h divendres
  O contacta'ns per e-mail a: jmatabacas@fundacio-puigvert.es

  Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

  Telefona'ns al +34 93 416 97 32
  8h-17h de dilluns a dijous i 8h-15h divendres
  jmatabacas@fundacio-puigvert.es