Màster en Andrologia. 7a Edició

Inscripció oberta

La Fundació Puigvert és un centre monogràfic de prestigi nacional i internacional adscrit a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Constituïda en 1961, la Fundació Puigvert és una entitat sense ànim de lucre que proporciona assistència integral, efectiva i humana en Urologia, Nefrologia, Andrologia i Medicina Reproductiva, promocionant el desenvolupament i coneixement científic d'aquestes especialitats amb activitats de docència, formació, recerca, divulgació i educació per a la salut.

La secció d'andrologia de la Fundació Puigvert va ser creada a principis dels anys setanta i des de llavors, s'ha convertit en un referent nacional i europeu de l'especialitat. A la Fundació es van establir les bases de l'exercici de l'andrologia.

Actualment, és l'únic Centre de l'Estat Espanyol amb un servei independent, i és l'únic Centre de l'Estat certificat per a la docència i la formació d'aquesta especialitat.

El màster té com a objectiu proporcionar les competències adequades sobre fisiopatologia de l'aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida, els mètodes diagnòstics i de classificació i els principis generals de tractament mèdic i quirúrgic de les patologies que afecten la reproducció i sexualitat masculines.

L'obtenció del títol de màster de la UVic-UCC i la Fundació Puigvert permet accedir a l'examen d'acreditació per part de la European Academy of Andrology (EAA) per decisió del Consell Executiu de la EAA del 15 de gener de 2015, obtenint el títol de “Clinical Andrologist”.

Més informació

8.500,00 

Data

Inici: 4 de novembre de 2024

Finalització: 30 de juny de 2026

Seu

Fundació Puigvert

Informació i inscipcions

Enviar currículum a Gestió Acadèmica
Mail: nvinolas@fundacio-puigvert.es

L'acceptació de la inscripció anirà subjecta a les credencials presentades.

Idioma oficial

Espanyol

Per a més informació

  O truca’ns al +34 93 416 97 32 8h-17h de dilluns a dijous i 8h-15h divendres
  O contacta'ns per e-mail a: nvinolas@fundacio-puigvert.es

  Pots contactar amb nosaltres emplenant el següent formulari i ens posarem en contacte tan aviat com sigui possible.

  Telefona'ns al +34 93 416 97 32
  8h-17h de dilluns a dijous i 8h-15h divendres
  nvinolas@fundacio-puigvert.es