Formació de pregrau

Estudiants de Medicina

Es fa a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través de la Unitat Docent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de la qual la Fundació Puigvert és part integrant.

Estudiants de Medicina estrangers

Es fa a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través de la Unitat Docent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de la qual la Fundació Puigvert és part integrant. L'aspirant haurà de posar-se en contacte amb la Universitat Autònoma de Barcelona i consultar la pàgina web:

www.uab.es/servlet/Satellite/Programes-De-Mobilitat-i-Intercanvi/Practiques-internacionals/Erasmus-practiques-1204099128762.html

en la qual se n'especifica la documentació necessària, els tràmits que cal formalitzar i altres aspectes que cal tenir en compte. La Universitat Autònoma de Barcelona es posarà en contacte amb nosaltres per confirmar l'estada al nostre centre.

Estudiants d'Infermeria

La Fundació Puigvert té un conveni de col·laboració amb la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i amb l'Escola Universitària d'Infermeria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, mitjançant el qual estudiants d'infermeria d'aquestes escoles universitàries poden fer les pràctiques obligatòries de la diplomatura en aquest centre (cal sol·licitar informació a la Universitat).

Pràctiques universitàries de Biologia

Segons conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Fundació Puigvert, estudiants de biologia poden fer les seves pràctiques obligatòries de la llicenciatura a la Fundació (cal sol·licitar informació a la UAB).

Pràctiques universitàries de Bioquímica

  • Segons conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Fundació Puigvert, estudiants de bioquímica poden fer les seves pràctiques obligatòries de la llicenciatura a la Fundació (cal sol·licitar informació a la UAB).

Altres pràctiques d'estudis de grau:

Cicle formatiu superior:
    Alumnes de cicle formatiu superior en Laboratori de Diagnòstic Clínic
    Alumnes de cicle formatiu superior en Radiologia

Cicle formatiu mitjà:
    Alumnes de CFGM, de Cures bàsiques auxiliars d'Infermeria

 

Notícies

La Fundació patrocina la Cursa Pàlcam

Dins els actes de commemoració del 50è aniversari, la Fundació va patrocinar la 30a edició de la Cursa Pàlcam organitzada per l'Escola Pàlcam del carrer Castillejos de Barcelona.

Esdeveniments

El 31 de març s'inaugurarà a la Fundació l'exposició Els colors de la Mediterrània, una mostra fotográfica amb imatges submarines de Miquel Pontes, informàtic de professió i treballador de la fundació però amant del mar i de la seva fauna.