Serveis mèdics
Malalts i visitants

Tota la informació que necessita tant si és un futur pacient com si és un visitant: què cal fer abans d'una intervenció, d' un ingrés o d' una consulta.

També trobarà informació sobre com arribar i els horaris de visita.

 

Àrea professional

Els millors professionals mèdics especialitzats en Urologia, Nefrologia i Andrologia al seu servei.

Demani visita privada trucant al 93 416 97 07  

La Fundació Puigvert

Qualitat i innovació

Qualitat: el 100% dels enquestats a l'Estudi CatSalut van respondre que voldrien tornar a ser atesos per la Fundació Puigvert.

Innovació: líder en l'aplicació de la codificació digital mèdica, la Fundació Puigvert és una de les primeres del país en posar en marxa un projecte de codificació automàtica que obre noves perspectives als centres sanitaris.

Acreditacions i distincions de la Fundació:

 

Preguntes de salut

Què és una pedra renal?

La litiasi o càlcul renal, popularment anomenada també pedra al ronyó, és un fragment de material sòlid que es forma al ronyó o a les vies urinàries a partir de substàncies que estan en suspensió en l'orina. Aquestes substàncies es cristal·litzen formant una pedra que, segons la mida, anirà baixant pel tracte urinari fins expulsar-la a l’orinar, o bé es quedarà en el ronyó o en els conductes urinaris. Un dels símptomes dels càlculs renals és el còlic nefrític, un intens dolor que els qui l’han patit alguna vegada diuen que és un suplici.

Subscriu-te al Preguntes de salut

Notícies

La Fundació patrocina la Cursa Pàlcam

27/03/2017

Dins els actes de commemoració del 50è aniversari, la Fundació va patrocinar la 30a edició de la Cursa Pàlcam organitzada per l'Escola Pàlcam del carrer Castillejos de Barcelona. La cursa, celebrada el 26 de març, va comptar amb la participació de 3.500 alumnes d' escoles del districte i d'arreu de Barcelona. A banda de les categories infantils i juvenils, es va fer un Cursa Open en què hi van participar els pares i mares dels alumnes així com els treballadors de la Fundació i les seves famílies. 

Subscriu-te al Notícies

Esdeveniments

Exposició Els colors de la Mediterrània

27/03/2017

El 31 de març s'inaugurarà a la Fundació l'exposició Els colors de la Mediterrània, una mostra fotográfica amb imatges submarines de Miquel Pontes, informàtic de professió i treballador de la fundació però amant del mar i de la seva fauna. Les fotografies estaran exposades durant dos mesos a l'entrada de la Fundació.

Aquesta exposició forma part d'un cicle d'exposicions organitzades per la Fundació i fetes amb obres de treballadors de la institució.

Subscriu-te al Agenda d'esdeveniments

Jornada de portes obertes MIR

Masterclass minimally invasive treatment pediatric_cat

Monitorización y tratamiento inflamación TR_cat

Enfermedades glomerulares_cat

19 jornada primaria nefrologia_cat

VI Jornada Actualitzación Infecciones transmisión sexual_cat

4ed Màster en andrologia